Inchide meniu

Termeni si conditii

1. Utilizarea acestui site este un privilegiu nu un drept.

2. Accesul si utilizarea siteului "Bursa de stocuri" este liber si gratuit si se adreseaza doar persoanelor juridice ce au afacerea sau un reprezentant legal pe teritoriul Romaniei.

3. Utilizatorii au obligatia de a da date reale la inregistrare(crearea contului) pe acest site si de a raspunde pentru acestea cat si pentru datele de contact ce le ofera in cadrul anunturilor si a mesajelor din cadrul acestui site.

4. Utilizatorul se face raspunzator de pastrarea confidentialitati datelor de conectare a contului sau(nume utilizator si parola) cat si de accesul la acesta.

5. Fiecare utilizator isi asuma responsabilitatea pentru continutul si veridicitatea anunturilor si mesajelor scrise de el.

6. Pe acest site nu sunt acceptate anunturile si mesajele ce au un continut(text,imagini,video,audio) ofensator, indecent, violent, ce instiga la ura si rasism sau ce are caracter publicitar(link-uri catre alte site-uri), altul decat al produselor ce un utilizator doreste sa le cumpere sau vanda.

7. Utilizatorul este responsabil pentru folosirea acestui site si nu va putea trage la raspundere Bursa de stocuri(si nici proprietarii acesteia) pentru nici o dauna/trauma fizica/psihica ce o sufera el/ea sau echipamentele sale(computer,imprimanta, monitor, s.a.m.d) in timpul folosirii acestui site.

8. Bursa de stocuri nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si veridicitatea anunturilor si mesajelor scrise de catre utilizatori, insa isi rezerva dreptul de a sterge oricand, fara a anunta in prealabil, orice anunt sau utilizator ce este considerat vinovat de incalcarea termenilor si conditiilor de utilizare a acestui site prezente aici.

9. Bursa de stocuri nu va face public si nu va vinde catre terti datele de contact ale utilizatorilor ei.

10. Bursa de stocuri isi rezerva dreptul de a adauga oricand servicii cu plata(contra cost) insa fara a modifica statutul de gratuitate a accesului si utilizarii acestui site.

11. In cazuri de forta majora proprietarii "Bursa de stocuri" au dreptul a inchide oricand serviciile acestui site fara a anunta in prealabil, insa fara a folosi in mod abuziv acest drept.

12. Bursa de stocuri isi rezerva dreptul de a face diverse campanii publicitare atat in cadrul prezentului site cat si prin e-mail marketing catre utilizatorii sai.

13. Bursa de stocuri are dreptul de a schimba oricand cele precizate in "Termeni si conditii" fara a fi nevoie sa anunte in prealabil pe utilizatorii ei.

14. Utilizarea partiala sau integrala a continutului(text,imagini,video,audio) ce se regaseste in cadrul acestui site, se va face doar cu un acord in scris din partea "Bursa de stocuri".

15. Prin realizarea unui cont in cadrul acestui site utilizatorul afirma ca e de acord si ca a luat la cunostinta cu cele prezentate in "Termeni si condintii" si le va respecta intocmai.