Inchide meniu

Bursa de stocuri

Site-ul "Bursa de stocuri" este o platforma de business to business(B2B) care se adreseaza strict persoanelor juridice cu activitate pe teritoriul Romaniei.

Cu o interfata intuitiva si usor de folosit, aceasta platforma va ofera un mediu online civilizat unde aveti posibilitatea de a publica anunturi cu cereri si oferte de stocuri. Iar prin intermediul mesageriei online aveti posibilitatea de a comunica cu potentiali clienti sau parteneri.

Prin existenta ei, platforma "Bursa de stocuri" are misiunea de a ajuta in fluidizarea miscarii stocurilor, venind in ajutor atat producatorilor cat si comerciantilor, indiferent de nisa, dar si altor companii din varii domenii de activitate care doresc sa achizitioneze stocuri pentru activitatea lor zilnica.

Inregistrare Bursa de stocuri

inregistrare zero cost

Inregistreaza-te acum, absolut gratuit si vei putea publica ofertele si cererile tale de stocuri fara nici un cost. Vei avea posibilitatea de a intra in contact cu o multime de alte firme din varii domenii de activitate.

Publicitate

promovare

Daca doresti sa iti promovezi afacerea, serviciile ori produsele in cadrul acestei platforme, atunci asteptam cu mult interes cererea ta pentru a iti trimite o oferta.

Stiri

stiri

Periodic incercam sa va tinem la curent cu stiri si advertoriale utile, cat si noi functii si functionalitati pe care le pregatim pentru platforma "Bursa de stocuri".